14 Ocak 2009 Çarşamba

Kalbimi Kırmaaaa :(


Son zamanlarda bir şeyler yazamıyorum nedense. Dün evde yaşadığımız bir olayı paylaşayım da bu durumdan kurtulayım istiyorum. Bizim prensesin terliklere karşı alerjisi var. Her çeşidini denedik. Kolay giyileni, yumuşak olanı, tık tıklı olanı, çorap gibisi, patik gibisi......yok fayda etmiyor. O terlikler nedense ayakta duramıyor. Bir sürü bahane, terlikle hızlı koşamazmış, zıplayamazmış, elbiseye uymamış, zaten yerler sıcakmış, mışşş mışşş.... Sonrası karın ağrısı, kıvranmalar... Yaz gelse de kurtulsak ailecek bu diyaloglardan. Terliksiz yakalanınca ya en yakın koltuğa veya halıya ışınlanıyor ya da parmak ucunda yürümeye başlıyor. Böylece ayaklar üşümüyormuş. Yine bunlarla dolu bir günün sonunda babasının yaptığı 2984. uyarıdan sonra yine terliksiz yakalanan Duru, ciddi bir uyarı aldı " eğer terliklerini bir daha ayağında görmezsem kalbini kıracağım haberin olsun!!!!!!!!!!!...." Duru bir an düşündü, kaşlar ortada buluştu, elleri kalbine yerleşti, ortalık sessizleşti veee cevap geldi " Hayır baba lütfen kalbimi kırma çok acıııırr...!!!!

10 yorum:

M.İ.N.İ dedi ki...

Süper:))


Bobuxları denedinizmi bizde işe yaramıştı sevgiler :))

Adsız dedi ki...

Kırabilir miyim ben aşkımın kalbini... Mümkün değil, mümküüünnn :)


Babası

Bahar Ulus dedi ki...

Sevgili Nazlı' ya mektuplar. Bobux yanlış bilmiyorsam 24 aya kadar çalışıyor. Yanlış ise bilgi ver bana lütfen. Teşekkürler :)

Bahar Ulus dedi ki...

Babacık kırmazsın sen kızını bilirim de ne yapacağız onu düşün bakalım :O

Keddy- Selen Akgül Sungur dedi ki...

ben dudu nun kalbini kıracak adamın ellerini kırarım ona göre durunun babası efendi :)

Primarima dedi ki...

kıramazki zaten ,kıyamaz bence:)ne tatlı cevap ama :)

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok şeker :)))

a. gizem dedi ki...

şirine yawww :)

Flame dedi ki...

Bayıldım bu diyoloğa :)
Kıyamam ben Duruyai kırme emi babası :(

Canım madem ayaklar üşüyor 2-3 çift çorap giydirsen olmaz mı acaba? o nu da mı giymez.

Bahar Ulus dedi ki...

Flame tam isabet. Tek yapabildiğimiz bu işte. Kilotlu çorabın üzerine 2 tane daha çorap. O küçüçük ayaklar 2 numara birden büyüyebiliyor böylece.