2 Mart 2009 Pazartesi

Çikolata kursu....

Malum 5 gün sonra bizim günümüz. Bugüne özel programlar planlamaya başlamışlar bile. Web de okudum bu haberi ve ilginizi çekebilir diye düşündüm. Benim için yapmak değil de yemek daha heyacan verici açıkçası. Bu kursa katılırsam kesin dersin ortasında malzemeleri yemekten sınıftan atılırım :) Sadece bu eğitimle kalmıyorsunuz. Firmanın kurs sonrasında katılımcılara bir de süprizi var. Okuyalım bakalım : Mövenpick Hotel Istanbul' da 8 Mart pazar günü pasta şefleri tarafından 12.00 – 15.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek olan çikolata yapımı kursunda çikolata eritme, saklama ve kalıp çikolata yapma gibi teknik bilgilerin yanı sıra beyaz ve siyah çikolata yapımı, ganaj yapımı ve truffle çikolata yapımı öğretilecek.

Yapılan çikolataların tadımından sonra katılımcılara sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek. Bu özel günde çikolata kursuna katılan veya AzzuR Restaurant’da brunch ya da akşam yemeği yiyen tüm bayanlara Wellness Center’a ücretsiz giriş kuponu verilecek. Bayanlar, Mart sonuna kadar diledikleri bir gün, Wellness Center’ın fitness salonunda son teknoloji kardivaskular aletler ve koşu bantları eşliğinde form tutabilir, günün yorgunluğundan arınmak ve ciltlerini tazelemek için kapalı yüzme havuzu, jakuzi ve saunadan da yararlanabilirler.

Kurs ücreti 95 TL.

4 yorum:

beyaz mendil dedi ki...

Çikolataya asla dayanamam.Kursuna gitmek:))Tilkiye tavuk kümesini emanet etmek gibi olur...

Bahar Ulus dedi ki...

işte benim kafadan biri daha :) evet bu durum en güzel böyle ifade edilirdi "Tilkiye tavuk kümesini emanet etmek" sevgiler beyaz mendil.

Cocukla Cocuk dedi ki...

başlığı gorur gormez dedim ki içimden bu kursa katılırsam ben çikolata yemekten helak olurum ki sen de atarlar beni diye yazmışssın:)) nolcak bu çikolata sevgimiz

Bahar Ulus dedi ki...

De mi ya çocukla çocuk... Kadınların en zayıf noktası bu galiba. sevgiler.