9 Şubat 2009 Pazartesi

sevgililer günü



Sevgililer günü de yaklaşıyor, pek birşey kalmadı. Eskiden daha bi heyecenlı olurdu. Gizli gizli hediye almalar, süprizler yapmalar. Şimdi sıkıysa Duru' nun yanında gizli hediye al bakalım. Tembihte etsen faydasız. Babayı gördüğü saniye dökülür bütün gizler. "Baba biz sana hediye aldıııkk..." Kızım hani gizliydi? Söz söylemiyeceğim demiştin!. Faydasız :)
Adı ne olursa olsun, yılbaşı, bayram, doğum günü, yıldönümü, sevgililer, anneler, babalar günü...... sevdiklerimizi mutlu etmek ve onlar tarafından mutlu edilmekten güzel ne olabilir. Mutlu etmenin de birçok yolu var mutlaka servet harcayın hediyeler alın demiyor kimse. Birde böyle tipler var. "Ben sevgililer gününe sinir olurum. ne o bir günlük mü yani sevgi? ticari kaygılar bunlar."... gibi bir sürü sıralamalar. Tabi ki bir günlük değil sana kimse yılda sadece 14 şubatta sev sonra sevmesende olur demiyor ki. Hergün mutlu et sevdiğini ne kötü tarafı var? Millet bu günlerden rant elde ediyormuş. Etsin! Adamlar ticeret yapıyorlar elbette ki özel günleri değerlendirecekler. İşleri bu . Madem kimse benim sevgimden para kazanmasın diyorsun mesela o gün sevgiline bir şiir yaz! bedava!
Bence bugünlerde kim nederse desin herkesin beklentisi oluyor. Eğer 14 şubat ta sevindirecek kimseniz yoksa kendinizi sevindirin. Sİz nasıl bir süpriz düşündünüz sevdiğiniz için ?

11 yorum:

M.İ.N.İ dedi ki...

ben sevgilime bir kaşkol ördüm
ama bizim bıcırkta babasına söyledi ''annem sana atkı ördü üşüme diye'' dedi
bende göstermek ve yanında örmek zorunda kaldım.
Bitmiş halini daha görmedi ama,
bari o süpriz olsun diymi.

Primarima dedi ki...

bize sordun ama sen söylemedin?sizin süprizide biz bilmek isteriz.Ben anahtarlık yapdırdım,bir tarafında ben bir tarafında Rimoş var özel bir kart içinde özel bir yazı ile verilecek bakalım:)

Bahar Ulus dedi ki...

Ah Nazlı siz hep mi aynısınız böööyle... Ben evlendiğimiz ilk sene sevgililer gününde süveter başlamıştım, hala bitmedi :) İstesemde bitiremiyorum çünkü ipini bulamıyorum piyasada :)Kaşkolunu güle güle kullansın eşin. Sevgiler.

Bahar Ulus dedi ki...

PrimaRima' cığım hediyen harikaymış. Hımmmmm... yine böylee özel bir gün için esin kaynağım olabilir :) Ben kendi isteğimi peşinen söyledim. Üye olduğumuz kulüpte önce masaj sonra sauna en son da hamam :)sonrada romantik bir film sinemada. Bunları duyunca pek sevindi o da çok sever çünkü....

Adsız dedi ki...

Ben sevgilime sürpriz yapıcam.

Hiçbir şey almadım.. :D

Bahar Ulus dedi ki...

Süprizini merak ettim sevgili adsız :)

Adsız dedi ki...

bende süpriz yapıcam kuzucum sevgilime :) bir bulayım onu :):)ama benim biricik tek aşkım olan köften için hediyem olacak :)

Bahar Ulus dedi ki...

Selenciğim köftenin kendisi süpriz zaten :) yerim onun yanaklarını ben. muuck

Adsız dedi ki...

ben daha düşünüyorum ..belki kulaklık alırım şu kablosuz olanlarından rahat rahat müzikdinlesin diye..acaba o bana ne alacak çook meraktayım ..

Adsız dedi ki...

Canım aşkım,
Sıralamayı değiştirsek olur mu? Önce sauna, sonra hamam, sonra masaj yaptırsak... Sonra da sinema yerine eve gelsek de kalabalık ortamlarda bulunmasak daha fazla :)

Bahar Ulus dedi ki...

sevgili sevgilisiyim, anlaşıldı tamam :)