15 Eylül 2008 Pazartesi

Trafik Magandası


Dün akşam yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Olanlar beni çok üzdü çünkü istemediğim bir yaratıkla, bir trafik magandasıyla tanıştım dün akşam. Arkadaşımdan çıkıp eve giderken akşam saat 8 civarı çekmeköy sapağında tanıştım kendisiyle. O kadar kibardı ki sevgili magandam benimle tanışmak için ...!!! arabasından inip yanıma kadar geldi camımı açmamı istedi. Kendisi ileri sürüş teknik hocası olduğundan bana ayaküstü direksiyon dersi vermek istedi . Çok üzüldüm çünkü haksızdı ve çok üzüldüm arkada 2,5 yaşında ki kızım çok korkmuştu. Eve geldiğimde ben sinirimden ağladım tabi. çok teşekkür ederim sevgili maganda. Bu magandam ışık catering in araç şöförü plakası 34 UT 483. Trafikte rastlarsanız uzak durun kendisinden. Umarım rastlamazsınız.

4 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok üzüldüm, umarım bir daha yaşamazsın böyle bir olay.

Flame dedi ki...

Hayret bişey yaaa. Üzüldüm ama moralini bozmamaya çalış. Kızında nasıl paniklemiştir kim bilir. Çocuklar acayip hissediyorlar gerginliği. Geçmiş olsun, dikkat et.

Bahar Ulus dedi ki...

teşekkürler arkadaşlar. umarım kimse benzeri şeyler yaşamaz. hele çocuk olunca ona hissettirmemek için sıktım kendimi. ama evde koptu gitti :( şirkete mail attı eşim ama cevap yok tabi...

Adsız dedi ki...

Firmanın sahibi ile telefonla konuştuk... O gün arabayı kullanan terbiyesizi buldular. Firmanın sahibine defalarca "eminim dersini almıştır. Bir daha yapmaz" dememe rağmen firma sahibi " bugün bu terbiyesizliği size yapan yarın bana da yapar. Ben böyle bir insan ile çalışmam" dedi. Umarım bu terbiyesizin geçindirmek zorunda olduğu bir ailesi yoktur. Ne kadar garip değil mi: Eşime, kızıma bu terbiyesizliği yapan adama bile acıyor insan. Diğer magandalar da benzer son ile karşılaşmasınlar isterim. Gitsinler düz duvara çarpsınlar, sadece kendilerine zarar versinler.